Managed hosting door True

Kleine SAP-consultants niet bang voor erp-reus

Kleine ict-consultants in Nederland zijn niet bang SAP-adviseurs massaal op hun weg te vinden nu dat concern zich ook zelf op het mkb gaat richten. Dat bleek op de SAP-gebruikersdagen in Maastricht.

De grootste Europese softwarebouwer richt zijn pijlen sinds een jaar met Business One en Mysap All-in-one ook direct op kleine en middelgrote bedrijven. Business One is volgens het concern eenvoudige software voor boekhouding, logistiek, verkoop en uitgebreid relatiebeheer. Met All-in-one poogt SAP zijn industriële implementaties geschikt te maken voor een grotere groep bedrijven. Het gaat om wat complexere oplossingen waarmee onder meer via internet klanten en leveranciers te bereiken zijn.
 
De Nederlandse zelfstandige SAP-adviseurs die op de gebruikersdagen een stand hadden, maakten zich geen van allen bezorgd over de mkb-initiatieven van de erp-leverancier. Die zijn duidelijk bedoeld om de concurrentie aan te gaan met bijvoorbeeld Microsoft en Exact, en niet met de consultants zelf, menen ze.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 18 april 2003.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-18T00:00:00.000Z Gijs Hillenius
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.