Managed hosting door True

Anite Benelux gaat onder oude naam Q&R verder

Na ruim vijf jaar werkzaam te zijn geweest onder de naam Anite Benelux keert de it-dienstverlener uit Maarsbergen weer terug naar de oude naam Q&R (Quality & Results).

Q&R was van 1982 tot 1998 al actief in Nederland, waarna het deel ging uitmaken van de beursgenoteerde Britse Anite Group. Sinds eind vorige week is het bedrijf met ruim 200 medewerkers weer volledig in Nederlandse handen. Anton Vreugdenhil en Daniel Boers, Jos Balk en Alon Jansen hebben de Anite Benelux aandelen overgenomen van de Anite Group.
 
"Onderdeel blijven van de beursgenoteerde Anite Group zou ons weinig toegevoegde waarde bieden. Terug naar de kern, terug naar de bron, de naam waarmee we groot zijn geworden vinden wij de beste optie. De herintroductie van Q&R geeft een nieuwe impuls om ons verder te ontwikkelen en de komende jaren nog succesvoller te opereren, met als speerpunten bedrijfsoplossingen, beheer en beveiliging", zegt directeur Vreugdenhil in zijn reactie op het genomen besluit.
 
Vreugdenhil en Boers vormen al enkele jaren de directie van Anite Benelux. Balk en Jansen zijn nieuwe investeerders. Balk heeft vijftien jaar ervaring als ondernemer in de it. Hij is de oprichter en eigenaar van Databalk, dat zich met zo'n tweehonderd medewerkers richt op woningbouwcorporaties. Jansen heeft zeventien jaar ervaring in commerciële managementfuncties in de it-branche. Op dit moment is hij nog werkzaam bij Microsoft maar komt per 1 januari 2004 in dienst van Q&R.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-12-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.