Nederlof schuift door in top Genesys

Ad Nederlof is benoemd tot 'chairman' van Genesys. Hij was sinds februari 2000 president en ceo van deze Alcatel-dochter.

In deze nieuwe positie gaat Nederlof zijn adviserende rol naar de klanten van Genesys verder uitbreiden. Zijn positie als president en ceo wordt overgenomen door de huidige coo Laurent Philonenko. Deze blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken maar krijgt daarnaast de volledige leiding over Genesys.
 
"Ad Nederlof is van grote waarde voor Alcatel en Genesys. Hij heeft gezorgd voor een aanzienlijke groei van het bedrijf in de afgelopen jaren. Bovendien is hij verantwoordelijk voor de succesvolle acquisities van IBM's call center divisie en van Telera", aldus Olivier Houssin, president van Alcatels private communications group.
 
In een commentaar op zijn nieuwe rol als ceo, geeft Philonenko aan dat "Genesys de laatste veertien jaar heeft bewezen een organisatie te zijn met visie, op zowel technisch als strategisch vlak. Call centers zullen een belangrijke rol blijven vervullen als bedrijfskritische systemen, al dan niet geïntegreerd met andere bedrijfssystemen. Naar de toekomst kijkend zullen wij onze inspanningen er daarom op richten om communicatie en informatie samen te brengen in één enkel samenhangend systeem."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-12-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.