Sociale Dienst Amsterdam kiest Fujitsu Services

Fujitsu Services gaat een uitgebreid pakket hardware-, netwerkcomponenten en it-services leveren aan de Sociale Dienst Amsterdam (SDA). De producten en diensten zijn bestemd voor de 'Citrix-serverfarm' van SDA.

Het contract voor deze opdracht, die tot stand kwam na een Europese aanbesteding, heeft een looptijd van drie jaar. De waarde van de overeenkomst wordt geschat op een miljoen euro.
 
De opdracht houdt in dat de it-services-specialist - in samenwerking met hardwaretak Fujitsu Siemens Computers en netwerkspecialist 3Com - de Sociale Dienst voorziet van een omvangrijk pakket server-, backup-, storage- en netwerkcomponenten, alsmede dienstverlening om de Citrix-serverfarm op het hoofdkantoor te onderhouden en (on-site) te beheren.
 
Petra Joorse, Hoofd afdeling Automatisering Sociale Dienst Amsterdam: "De producten en diensten die Fujitsu Services SDA gaat leveren, zijn van groot belang voor het verder professionaliseren van onze dienst. Ze verhogen de efficiëntie van de bedrijfsvoering, drukken de kosten van het beheer en garanderen de continuïteit van de dienstverlening."
 
Dick van den Broek, Director Sales Fujitsu Services: "De opdracht van SDA biedt veel perspectief. Er staan grote ingrepen in het socialezekerheidsstelsel op stapel, die hun uitwerking op de uitvoerende instanties niet zullen missen. Die instanties zullen steeds meer naar elkaar 'toekruipen', met alle consequenties van dien, ook voor hun automatisering. Werk aan de winkel dus."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.