Managed hosting door True

Ortec wil 20 procent meer omzet in Groot-Brittannië

Ortec opent een kantoor in Engeland. De leverancier van planningsoftware en adviesdiensten voor procesoptimalisatie wil de komende jaren ruim 20 procent meer omzet behalen in het Verenigd Koninkrijk.

Ortec, leverancier van software en adviesdiensten voor planning en optimalisatie opent, een kantoor in Engeland. Ortec is sinds eind jaren-negentig actief in het Verenigd Koninkrijk, maar bediende de Britse klanten nog vanuit Nederland en andere vestigingslanden. Dat team wordt uitgebreid met een lokale ploeg van tien vaste medewerkers aangevuld met medewerkers bij partners.

Jan de Wit, managing-director van Ortec in het Verenigd Koninkrijk: "Groot-Brittannië is een belangrijke groeimarkt, het omvat ongeveer 5,5 procent van de wereldmarkt. Dat is ruim drie keer zoveel als de Nederlandse markt. Bovendien hebben veel concerns die wereldwijd opereren een hoofdvestiging in het Verenigd-Koninkrijk. De hoofdvestigingen van die bedrijven zijn een opstap voor de wereldwijde verkoop van onze producten."

De Wit verwacht vooral een sterke groei in de rit- en routeplanning voor transport en logistiek en distributieplanning voor consumentengoederen.. De Wit: "Ons bedrijf groeit al jaren meer dan 20 procent per jaar, dus de verwachting is dat de omzet in Groot-Brittannië een nog hoger groeipercentage zal vertonen."
Ortec haalt nu 5 procent van de omzet uit Groot-Brittannië. In totaal werken bij het bedrijf 700 mensen verspreid over verschillende kantoren in Europa en Noord-Amerika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-07T11:26:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.