Microsoft belooft software voor Mac OS X

Microsoft belooft in de eerst helft van dit jaar Office 2004 en Virtual PC uit te brengen voor Mac OS X. Dit onthulde de Windows-leverancier gisteren op de Macworld-beurs.

De Macintosh-uitvoering van applicatiepakket Office telt onder de verbeteringen: Project Center voor informatiebeheer, Scrapbook voor korte teksten, Excel Page Layout voor het wysiwyg-manipuleren (what you see is what you get) van spreadsheets. Daarnaast voorziet Microsoft het pakket van extra logo's, tekst en andere invoegbare opmaakelementen.
 
De software komt uit in drie varianten: Standaard, Student & Leraar en Professional. Eerstgenoemde omvat Word, Excel, Powerpoint, Entourage en MSN. De tweede is voor speciaal onderwijstarief verkrijgbaar. De derde omvat ook het aanstaande Virtual PC 7.0 voor Mac, wat samen met Windows XP Professional wordt geleverd.
 
Office 2004 komt dan ook ongeveer tegelijk uit met de nieuwe versie 7.0 van emulatiepakket Virtual PC, afkomstig van het door Microsoft overgenomen Connectix (http://www.computable.nl/artikels/buitlan3/i0903rte.htm). Microsoft maakte toen de toezegging de Mac-software niet te laten vallen (http://www.computable.nl/artikels/buitlan3/i0903rso.htm).
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-01-07T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.