Managed hosting door True

Spraakspecialisten besluiten tot fusie

Babel Technologies (spraaktechnologie) en Elan Speech (spraaksynthese) gaan hun bedrijven en activiteiten fuseren. Zij willen zich vormen tot Europees leider in het maken van innovatieve dialoogoplossingen.

Door het bundelen van hun krachten versterken de bedrijven hun knowhow, combineren ze hun verkoopsorganisatie, hun klantenportefeuille en hun geografische locaties om een Europese speler van omvang te worden: in Zweden via Babel-Infovox, in België via Babel Technologies en in Frankrijk via Elan Speech. De nieuwe Groep wil zich positioneren als belangrijke partner in de wereld van oplossingen met spraaktechnologie.
 
"De fusie zal de markt een nieuwe en sterke globale speler bieden, gebaseerd in Europa, met een breed producten- en talengamma om zo aan de vele marktvereisten te kunnen voldoen", verklaart Vincent Fontaine, ceo Babel Technologies.
 
"Onze kracht is dat wij kunnen steunen op gekwalificeerde meertalige teams. Het gebruik van stem-interfaces is afhankelijk van het inschatten van linguïstieke
mogelijkheden. Door zeer verschillende culturen te combineren, kunnen we uitblinken in dit domein", legt Antoine Kauffeisen, ceo van Elan Speech uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-01-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.