Siebel legt vijf miljoen dollar neer voor Ineto

Siebel, leverancier van bedrijfssoftware, meldt de overname van Ineto Services, een leverancier van gehoste contact center oplossingen.

Siebel betaalt voor Ineto 5 miljoen dollar in contanten. De overname moet rond zijn tegen 30 januari.
 
De Amerikaanse leverancier van ebusiness-software breidt hierdoor zijn crm-portfolio uit. Volgens Siebel betekent de toevoeging van het overgenomen Ineto aan het Siebel CRM Ondemand-aanbod, dat het zelf geen complexe telefonische hardware en software moet aankopen en integreren. Daardoor kunnen zowel kleine als grote bedrijven een contact center van hoge kwaliteit ontwikkelen tegen een betaalbare prijs, aldus Siebel Systems.
 
Die verklaring past in de strategie van het bedrijf. Enkele maanden geleden lanceerde Siebel zijn nieuwe strategie voor 2004 onder de slogan 'crm voor iedereen', waarmee het snel, eenvoudig en betaalbaar crm wil leveren aan iedere onderneming. De klanten kunnen daarbij kiezen tussen een gehoste of een lokale versie, of een combinatie van de twee.
 
Door de implementatie van de gehoste telefonische infrastructuur van Ineto Services met Siebel CRM Ondemand, beschikken kleine- en middelgrote ondernemingen nu over een 'one-stop-shop' voor de implementatie van een call center, zo stelt Siebel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-01-23T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.