Managed hosting door True

De sponsor: 'Meer bekendheid bij managers door golf'

Ict-consultancybedrijf Legian sponsort de Legian Golf Trophy, een bedrijvencompetitie voor managers. De sponsoring van de golfcompetitie moet zorgen voor grotere naamsbekendheid onder managers.

Marcel Paardekooper, directeur van ict-concultancybedrijf Legian

Wat sponsoren jullie precies?
Wij sponsoren de Legian Golf Trophy. Dat is een golfcompetitie voor managers. Die competiitie bestaat al 25 jaar. De deelnemers werken in het managementeam van grote organisaties en hebben een bepaald spelniveau (handicap).

Wat houdt de sponsoring in?
We hebben onze naam verbonden aan het evenement. Verder zorgen wij ervoor dat bedrijven bij elkaar worden gebracht. Voorheen gebeurde dat met de fax en telefoon. Nu hebben we een site gemaakt waar de uitslagen en standen op staan.

Wat betalen jullie voor dit contract?
De sponsoring kost 50.000 euro op jaarbasis.

Hoe is te zien dat jullie de competitie sponsoren?
Onze naam is verbonden aan het evenement. Verder staat er bij hole tien, een bord met onze naam. Bij deze hole staan ook versnaperingen. Aan het einde van de competitie wordt een slotdag gehouden waar alle deelnemers naartoe komen. Dat is een groot netwerkevenement.

Waarom hebben jullie gekozen voor deze sponsoring?
We hebben bij veel bedrijven projecten gedaan. Dan hebben we vaak contact met de ict-manager. Als ik met de directie van deze bedrijven spreek, blijkt dat ze ons op directieniveau niet kennen. We hopen door deze sponsoring meer naamsbekendheid te krijgen op managementniveau.

En waarom hebben jullie gekozen voor golf?
Het is een sport die een groot deel van onze medewerkers leuk vindt. Bovendien wordt golf regelmatig gespeeld door mensen die op een hoog niveau werken.

En werkt het?
Ja, het werkt heel goed. Dat merken we door de reacties die we krijgen van bedrijven. We krijgen zeer positieve reacties. Men vindt  dat we de competitie in een nieuw jasje hebben gestoken en meer aanzien geven.

Dit is het eerste jaar van dit sponsorcontract. We hebben er zeker meer naamsbekendheid door gekregen. Bijvoorbeeld ook door artikelen die geplaatst zijn in golfbladen. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar op die artikelen krijgen we wel heel veel reacties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ben benieuwd welke golf competitie dat is? Kunt u mij daar iets over informeren? of in contact komen met de heer Paarderkoper. Ik heb een veel beter voorstel!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-04T14:03:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.