Psinet Nederland wil grip houden op groei

Sander Scholten is de nieuwe directeur van Psinet Nederland. Hij moet de groei van het hostingbedrijf zien te kanaliseren.

Scholten komt van Syntegra, waar hij leiding gaf aan de eenheid 'technische infrastructuurprojecten'. Hij is aangetrokken om meer structuur aan te brengen in de groei van Psinet Nederland. "Dat kan door het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook door overeenkomsten te sluiten met partners en het dealerkanaal. Dat deed Psinet wel, alleen met onvoldoende focus." Hij kent het klappen van die zweep, omdat hij vóór Syntegra werkzaam was bij Compaq en IBM.
 
Psinet speelt in zijn ogen puur de rol van aanbieder van een technische infrastructuur die volcontinu in de lucht is en altijd wordt beheerd. Aanvullende expertise komt van partners: leveranciers van databases en bedrijfsapplicaties, zoals Exact, JD Edwards, Microsoft en SAP. Verder wil Scholten sneller nieuwe diensten introduceren. Hij wijst op een kersverse overeenkomst met Xpert Integrated Systems, voor het leveren van de backup-oplossing Revive voor data en kernapplicaties. Overnames in Nederland, waarover zijn voorgangers spraken, zijn voorlopig niet aan de orde.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 23 januari 2004.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-01-23T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.