Nederlands notebookmerk Micropoint gered

De volledige service en garantie van het Nederlandse notebook merk Micropoint is overgenomen door het nieuwe Micropoint dat vanaf twee februari onder dezelfde naam actief is.

Dit is voor de tienduizenden Nederlandse Micropoint notebookbezitters een geluk bij een ongeluk, omdat de oude werkmaatschappij M-point definitief ter ziele is. Het Nederlandse merk uit Amersfoort had een dermate aantrekkingskracht dat financiers in de rij stonden om de doorstart te financieren, aldus Micropoint marketing- en verkoopdirecteur Chris Scholten.
 
"Er was sprake van een ware run op Micropoint. Dit resulteerde in een snelle en bovenal veel belovende doorstart. Met de nieuwe geldschieter kunnen alle plannen volledig worden verwezenlijkt. Zo zijn er al jaren plannen om het productassortiment uit te breiden, maar daar waren nooit de middelen voor. Nu we die wel hebben, zullen we binnenkort nieuwe producten lanceren en zijn we in staat om Micropoint als merk verder uit te bouwen."
 
De eerste nieuwe producten die het bedrijf op korte termijn wil introduceren, zijn draadloze netwerk- en mobiele opslagproducten. Voor dit voorjaar staat ook een nieuwe lijn Micropoint notebooks op de agenda.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Nou ja een geluk bij een ongeluk!!!
Micropoint is totaal niet telefonisch te bereiken
"Het Nederlandse merk uit Amersfoort had een dermate aantrekkingskracht dat financiers in de rij stonden om de doorstart te financieren"
Staan ze ook in de rij om Support te leveren op onze Micropoint laptop's (
/- 200 stuks)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-02-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.