Strop dreigt voor applicatie Mybenefitz.org

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) heeft iets te enthousiast geïnvesteerd in Mybenefitz.org. Er is geen draagvlak bij de ziekenhuizen. Daardoor dreigt een financieel fiasco van 3 à 4 miljoen euro.

Mybenefitz.org, een interactieve webapplicatie voor de NVZ-leden voor het beheer van arbeidsvoorwaarden, is door Pinkroccade per 1 januari opgeleverd. Het is een geavanceerde webapplicatie geworden die specifiek is aangepast aan de cao voor de 95 Nederlandse ziekenhuizen. Kosten: 3 à 4 miljoen euro.
 
De ongeveer 180.000 werknemers kunnen via het systeem zelf hun meerkeuzepakket aan arbeidsvoorwaarden beheren. Een aantal verlofdagen inleveren in ruil voor secundaire voorwaarden? Werknemers kunnen dat op elke willekeurige locatie en elk tijdstip zelf via het internet regelen. In theorie dan, want in de praktijk zijn alleen het Flevo Ziekenhuis in Almere en het Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag bij wijze van pilot aangesloten op het systeem. De animo van andere ziekenhuizen blijkt niet erg groot.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 20 februari 2004.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-02-18T00:00:00.000Z Koen Stegeman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.