Centric koopt trio van NMB Heller

It-dienstverlener Centric neemt van NMB Heller de aandelen van drie bedrijven over: Plus Software, BK Vision en NRS. Daar werken in totaal 120 medewerkers.

De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren binnen de Centric-organisatie. De aandelen zijn deze week overgedragen. De drie bedrijven waren met steun van investeerder NMB Heller doorgestart na het faillissement van het Haarlemse softwarehuis Plus Integration in mei 2002.
 
Met de overname van deze organisaties versterkt Centric zijn positie als ict-dienstverlener in de marktsegmenten bouw, detailhandel en transport. De activiteiten van NRS en BK Vision vormen een aanvulling op die van het in november 2003 overgenomen Locus WMS (magazijnbeheersoftware) en op de Centric-activiteiten voor groothandels. Met de producten van Plus Software verbreedt Centric zijn aanbod in de transportbranche zodanig dat het beweert voortaan de gehele logistieke keten te bedienen.
 
Plus Software is gevestigd in Hoogeveen en richt zich met ruim dertig werknemers op software-oplossingen voor de segmenten bouw, transport en schildersbedrijven.
 
De kassasystemen van BK Vision richten zich op winkelketens buiten de levensmiddelenbranche (met van oudsher een nadruk op mode), zoals Vendex KBB, WE International, Bruna en Miss Etam. Het bedrijf is gevestigd in Maarn en heeft circa vijftig werknemers.
 
Het in Waardenburg gevestigde NRS (National Retail Systemen) levert met circa veertig personeelsleden kassabeheersystemen aan supermarkten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-02T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.