Cgey sluit bpo-contract in kinderopvang

Alcides, organisatie voor Welzijn en Kinderopvang, heeft een vijfjarig contract met Cap Gemini Ernst & Young Outsourcing (Cgey) gesloten voor de uitbesteding van de personeels- en salarisadministratie.

Cap zorgt niet alleen voor de salarisberekeningen en het uitdraaien en verzenden van de salarisstroken voor de 1600 medewerkers, maar neemt ook de bijbehorende administratieve processen op het vlak van personeelszaken van Alcides over. Belangrijke onderdelen binnen de overeenkomst zijn de Alcides Salarishelpdesk en de adviesfunctie over de invulling van de bedrijfsprocessen. Zo heeft Cgey als eerste de managementinformatie beter toegankelijk gemaakt. Ook wordt het technisch en functioneel beheer van het personeels- en salarissysteem Afas Profit uitgevoerd door de ict-dienstverlener.
 
Siebo Hakse, hoofd P&O Alcides ad interim stelt dat de overdracht van de personeels- en salarisadministratie naar Cgey goed is verlopen. Hij verwacht middels het bpo-contract kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen te kunnen realiseren. Rob Koppen, managerbusiness process outsourcing bij Cap, meldt dat organisaties steeds serieuzer overwegen bedrijfsprocessen uit te besteden, zoals de personeels- en salarisadministratie, de financiële administratie, inkoopprocessen en andere 'niet-kern'-activiteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-02T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.