Managed hosting door True

Ruud Huisman voorgedragen als ceo Tiscali

De Raad van Commissarisssen van Tiscali draagt Ruud Huisman voor als opvolger van Tiscali-ceo Renato Soru. Deze blijft Executive Chairman van de Raad van Commissarissen van de onderneming.

De benoeming van Huisman wordt ter stemming gebracht op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die in april wordt gehouden. Tot die tijd heeft hij de functie van managing director van Tiscali.
 
"In nauwe samenwerking met de country managers ga ik mij richten op het implementeren van onze strategie", aldus Huisman in een verklaring naar aanleiding van zijn voorgenomen benoeming. Hij is sinds oktober 2002 ceo van Tiscali Benelux en Scandinavië en lid van het Executive Committee van Tiscali. Onder zijn leiding heeft deze regio aanzienlijke omzet- en winstdoelstellingen behaald en was hij de drijvende kracht achter de uitrol van het eigen adsl-netwerk.
 
Huisman komt van World Online International in Nederland waar hij vanaf 1998 de functies chief operations officer en later chief financial officer bekleedde. Na de overname van Word Online door Tiscali in 2000 was hij verantwoordelijk voor de integratie van het bedrijf in de Tiscali groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.