Kilimanjaro-film beleeft webpremière

De belevingen van de Computable ICT Expeditie 2008 naar de top van de Kilimanjaro, zijn vanaf nu ook online te zien. Het team zette de expeditiefilm op internet.

De film van de ICT Expeditie 2008 naar de Kilimanjaro staat inmiddels online. Het is een indrukwekkend relaas van de avonturen die het expeditieteam op de tiendaagse trip meemaakte. De halfuur-durende film beleefde eind 2008 zijn wereldpremière in het gebouw van hoofdsponsor Ricoh.

Half september trok een team van achttien ict'ers naar de top van de Kilimanjaro in Tanzania. Dat is met zijn 5895 hoogtemeters Afrika's hoogste bergtop. Uiteindelijk bereikten zeventien deelnemers de top. De achttiende haakte vlak onder de top af, maar sloot zich direct daarna weer bij de groep aan.

Behalve de film is ook een uitgebreid fotoverslag gemaakt.

De volgende Computable ICT Expeditie staat gepland in juni 2009 en gaat naar het Wrangell-gebergte in Alaska. Het grootste deel van de trip leidt over hoge bergkammen die met sneeuw zijn bedekt. De top ligt op 4220 meter hoogte.

Sponsors

Ricoh is de hoofdsponsor van de Computable ICT Expeditie 2008. Andere sponsors zijn Simac, Insights Discovery en Albelli.

Daarnaast wordt de expeditie mogelijk gemaakt door enkele partners. Dat zijn Wildtrails, Sprayway, Vaude, Nottebohm en Elan Languages.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-07T11:24:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.