MKBackup en NetApp gaan samenwerken

MKBackup, leverancier van online backup-diensten voor het mkb heeft NetApp gekozen als partner voor gegevensopslag. NetApp's thin provisioning-technologie stelt MKBackup in staat om te voldoen aan de snel groeiende capaciteitsvraag van klanten, aldus de twee partners.

MKBackup heeft gekozen voor een storage-infrastructuur van NetApp. Dit om een hoog dienstenniveau te leveren. Naast thin provisioning als belangrijkste succesfactor is de flexibiliteit die het storage-systeem biedt ook doorslaggevend geweest in de keuze voor NetApp, aldus MKBackup. Thin provisioning is een methode waarbij opslagcapaciteit naar behoefte wordt toegewezen. Er wordt dan niet ineen keer grote hoeveelheden data opgeslagen. Thin provisioning verlaagt verder de energie- en koelingkosten door vermindering van het aantal fysieke schijven dat nodig is om een gegeven hoeveelheid data op te slaan.

MKBackup levert diensten voor het veilig opslaan en herstellen van bedrijfsgegevens. MKBackup biedt online backup software en oplossingen voor bijna alle besturingssystemen en databases geschikt voor laptops, desktops en servers. Met de software wordt er automatisch een backup gemaakt over een veilige internetverbinding naar externe servers op twee beveiligde locaties. Het bedrijf maakt bonderdeel uit van Hosting.nl. 

Inmiddels hebben meer dan 10.000 klanten honderden Terabytes (TB) aan data in de beveiligde datacenters van MKBackup ondergebracht.  Onder klanten van het bedrijf bevinden zich accountants, advocaten, artsen, reclamebureaus, banken en gemeentes. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-28T09:26:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.