Computable verwelkomt 1000ste expert

Eric Onderdelinden treedt toe tot topic Smart IT

Computable heeft zijn duizendste expert. Eric Onderdelinden van Capgemini treedt toe als expert op het nieuwe topic Smart IT. Sinds eind 2007 stelt Computable expertpanels samen op de 26 verschillende topics in de website. Experts zijn vakmensen in de ict die via Computable hun kennis met de markt willen delen.

Sinds de restyling van de website in april 2008 biedt Computable experts veel ruimte voor opiniebijdragen. Momenteel heeft elk topic een eigen expertpanel.

User generated content

Expert word je niet zomaar bij Computable. Bij de aanstelling wordt eerst de expertise van de kandidaat getoetst. Die kan zijn opgebouwd uit werkervaring, ervaring in een bepaalde functie of het werken voor een gespecialiseerd bedrijf. Experts delen via Computable hun mening met de markt over ict-onderwerpen. Computable creëert op die manier een platform dat draait op de expertise van zijn doelgroep, waarbij experts zich kunnen profileren via het grootste zakelijke ict-medium van Nederland.

Eric Onderdelinden, principal consultant in de rol van enterprise architect bij Capgemini, is de duizendste expert in de database van Computable. 'Wat leuk om zo mijn expertschap bij Computable te beginnen! Ik ben vaak betrokken bij bedrijven die een fusie of overname overwegen of uitvoeren. Informatiesystemen kunnen hier optimaal aan bijdragen. Het is opvallend dat er altijd over synergie wordt gesproken, maar dat van het tegengestelde effect, antagonisme, nooit melding wordt gemaakt, terwijl ict altijd in de top factoren van mislukken staat. Ik vind het daarom leuk om tot het topic Smart IT toe te treden, omdat ik graag meepraat over hoe ict optimaal in te zetten. Hoe help je gebruikers en bedrijven nou echt vooruit met ict? Wat kunnen we van elkaar leren op dit gebied? Deze vragen vind ik belangrijker dan technische vraagstukken. Ik huldig het motto: 'er zijn geen technische oplossingen voor managementproblemen, maar een beetje techniek helpt het management wel'.'

Ook expert worden?

Wanneer jij ook expert bij Computable wilt worden, dan doe je er verstandig aan om op www.computable.nl te kijken naar de 26 verschillende topics en er daaruit maximaal drie te kiezen waarin jij jezelf expert vindt. Mail vervolgens je contactgegevens en je motivatie per topic waarvoor je aangemeld wilt worden naar experts@computable.nl. Wanneer jouw aanmelding akkoord bevonden wordt, word je ook als expert aangesteld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het is al net als bij bondscoaches: daar hebben we er ook 16 miljoen van. Inmiddels struikel je ook al over de experts. Zijn er ook nog mensen die nergens expert in zijn?

Pietje: Die zijn nog veel erger. Dat zijn namelijk generalisten. Die denken dat ze overal expert in kunnen zijn door er twee dagen bij rond te lopen.

Ik verwacht van een professioneel blad wel, dat de hoofdzaak van de artikelen gebaseerd zijn en blijven, op feiten. Dat er 'experts' zijn die hun mening / visie geven over een topic is op zich niet verkeerd, maar laten we dit wel beperkt houden. Een blad met hoofdzakelijk zienswijzen kan me niet echt boeien...

1000 experts, maar ik mis toch nog topics op het gebied van configuration management/product line management / product data management


Ik meld me net aan als expert bij Smart-IT...want ze waren zo nodig....Nu zie ik dat er al 1000 (!!!) zijn???
Beetje een domper...

Maar goed... Voor 30% (jawel...dertig) besparing op jaarlijks IT budget met een ROI van 6 (jawel...zes) maanden moet je bij InVerse-IT zijn... Ook voor config management, PDM en PLM....
Neem gerust contact met ons op: www.inverse-it.com

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-30T10:55:00.000Z Sander Hulsman