Euronext plaatst Real Time Company op strafbank

RT Company is door Euronext op het zogeheten strafbankje geplaatst. Dit meldt de beursorganisator gisteren bekend gemaakt.

De maatregel is genomen omdat het it-bedrijf, voorheen Newconomy, een negatief eigen vermogen heeft. Vorige week vroeg RT Company bij de rechter al surseance aan voor dochterbedrijf Real Time Companies, waarbij de activiteiten van Citee, ExplainerDC en One2Hire zijn ondergebracht.
 
De directie van het bedrijf meldde toen al dat het eigen vermogen van de NV negatief was en men nog steeds onderhandelde met mogelijke financiers. Tot op heden is er nog niets bekend van een eventueel reddingsplan.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

RTC is bezig met een grote uitverkoop. Betrouwbare bronnen binnen het bedrijf melden dat de aangestelde inspecteur een plan heeft bedacht om vooral de werkgelegenheid van de directe medewerkers te waarborgen. De opzet van het plan laat geen ruimte voor een doorstart van de BVs onder RTC. Wat er van de indirecte medewerkers moet komen is onbekend. Naar het laat aanzien is de directeur van de grootste afdeling binnen Citee in onderhandeling met een ander bedrijf en heeft hij al diverse medewerkers benaderd om de overstap met hem te maken. Maandag komt er wellicht een officiële mededeling van de inspecteur. Intussen worden de klanten van RTC volledig in het duister gehouden. Diverse klanten geven aan geen enkele vorm van berichtgeving te hebben ontvangen over de stand van zaken binnen RTC.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-29T12:29:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.