Haarlemse beeldbewerker krijgt Britse prijs

David Jonkers en Björn Plooster (midden) hebben hun prijs in ontvangst genomen.

Ict-bedrijf Misterclipping uit Haarlem heeft een Britse handels- en investeringsprijs in de wacht gesleept. Het bedrijf biedt via Misterclipping.com beeldbewerkingdiensten aan, zoals het vrijstaand maken en retoucheren van foto’s. Het bedrijf is vooral actief in de ontwerperswereld en de modebranche. De Britse ambassadeur in Nederland Paul Arkwright reikte de prijs uit die Misterclipping kreeg vanwege hun investeringen in Groot-Brittannië.

Via de website Misterclipping.com worden dagelijks duizenden beelden verwerkt, meldt het bedrijf. Er is recent geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de applicatie en de organisatie die de internationale groei van Misterclipping ondersteunen. De Haarlemse onderneming is in 2006 opgericht een heeft inmiddels kantoren in Nederland, de Verenigde Staten, Engeland en Duitsland.

Mede-oprichters van Misterclipping.com, David Jonkers en Björn Plooster, kregen de United Kingdom Trade en Investment (UKTI) Award uit handen van de Britse ambassadeur Paul Arkwright en van Lord Stephen Green, staatsecretaris van handel. Misterclipping ontving deze prijs samen met multinationals als Akzo Nobel, Heerema, Heineken, Imtech, Onguard en Philips als blijk van waardering voor hun bijdrage aan de Britse economie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-23T17:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.