LogicaCMG stelt in België nieuwe ceo aan

Steven Van Hoorebeke, de ex-nummer één van Oracle België en Luxemburg, start maandag als chief executive officer bij LogicaCMG België. Hij volgt Hans Mollevanger op, die hiermee zijn ad interim-opdracht beëindigt. Mollevanger krijgt een nieuwe opdracht binnen de groep, waarschijnlijk in Nederland.

De integratie tussen Logica en CMG (in België telt het gefuseerde bedrijf 320 medewerkers) is nog niet volledig achter de rug, en dat wordt de komende maanden een van de hoofdprioriteiten van Van Hoorebeke. "Ik wil van het bedrijf opnieuw een grote speler maken op de consultancymarkt."

Van Hoorebeke kreeg na zijn aftreden bij Oracle "verrassend veel aanbiedingen". Eén van de hoofdredenen voor zijn keuze was het feit dat het dienstenbedrijf veel ruimte laat voor sterke lokale autonomie. "In veel organisaties worden de bevoegdheden steeds verder uitgehold op landenniveau."

 
Dit laatste ondervond hij aan den lijve bij de reorganisatie van Oracle na de fusie met Peoplesoft. "Ik kon me niet terugvinden in de Benelux-structuur", erkent Van Hoorebeke. Voor iemand die acht jaar aan het hoofd gestaan heeft van een organisatie die hij zelf vorm heeft gegeven, lijkt dit een logische beslissing. Overigens meent Van Hoorebeke dat de merger tussen Oracle en Peoplesoft een goede beslissing is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-17T15:17:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.