Aandeelhouders PinkRoccade accepteren bod Getronics

Het door getronics uitgebrachte bod op PinkRoccade is ondanks enig morren van de kleinere aandeelhouders PinkRoccade toch aangenomen. De commissarissen spreken zelfs van een 'buitengewoon redelijk', bod.

Met name de kleinere aandeelhouders zijn niet geheel tevreden met wat er nu ligt. Een aantal wil liever aandelen Getronics dan cash. Getronics verhoogde eind januari zijn aanvankelijke bod met twaalf miljoen naar 350 miljoen euro in contanten. Bij de huidige beurskoers van Getronics zou het gemengde oude bod, bestaande uit Getronics-aandelen en contanten, evenwel ruim twee euro hoger uitkomen dan het huidige bod van 14,30 euro.

Adviesbureau Deminor dat de belangen behartigt van minderheidsaandeelhouders heeft zelfs een klacht ingediend bij de toezichthouder AFM. Directeur Paul Frentrop vindt het onjuist dat de directie van PinkRoccade akkoord is gegaan met het nieuwe bod zonder alle aandeelhouders te consulteren.

De aanmeldingstermijn voor de aandelen PinkRoccade loopt op 28 februari af. Dan moet 80 procent van de aandelen zijn aangemeld. Getronics houdt de mogelijkheid van een verlenging van deze termijn open. Uiterlijk 7 maart geeft Getronics aan of het bod op PinkRoccade doorgaat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-21T11:19:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.