Managed hosting door True

Uitreiking imago-awards Computable 100

Computable verslaat ICT-vakbeurzen

Redactiekantoor Computable

Redactiekantoor Computable

Ict-vaktitel Computable verslaat op 29 en 30 oktober 2014 de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, The Tooling Event en ICT & Logistiek. De redactie heeft aan de beursvloer een eigen kantoor. Hier worden artikelen geschreven, maar ook kunnen geïnteresseerden hier een eerste blik werpen op de vormgeving van het nieuwe magazine dat voor het eerst op 5 december 2014 verschijnt. Tijdens de beurzen worden ook vier imagoprijzen uitgereikt in het kader van de jaargids Computable 100.

Het kantoor van Computable is te vinden direct links na de ingang van de beurzen Infosecurity.nl en Storage Expo. In de tijdelijke redactieruimte zijn prints te vinden van de vormgeving van het nieuwe Computable-magazine. De redactie van Computable verneemt graag wat mensen uit de markt hiervan vinden en ontvangt graag aanvullingen of verbeteringen. In het kantoor is permanent iemand aanwezig.

Op de eerste dag van de ict-vakbeurzen zal tijdens de grote Computable-borrel tussen 17.30 en 18.00 uur ook vier imago-awards worden uitgereikt, die tot stand zijn gekomen voor de jaargids Computable 100. In de vier categorieën beste zakenpartner, meest innovatieve ict-bedrijf, meest aantrekkelijke werkgever en meest gewaardeerde kennispartner zijn in totaal nog acht ict-bedrijven in de race voor de prijzen. Dit zijn Accenture, Apple, Capgemini, Cisco, Google, HP, IBM en Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik dacht even dat er een competitie was tussen Computable en de vakbeurzen, en dat Computable blijkbaar had gewonnen. Gelukkig doet Computable alleen verslag van de betreffende beurzen :)

[...] Accenture, Apple, Capgemini, Cisco, Google, HP, IBM en Microsoft [...]

Deze bedrijven krijgen toch al genoeg aandacht. Jammer dat er geen aandacht besteed wordt aan innovatieve Startups! Geef die kleine ondernemingen kort een podium op deze (voor hen) dure beursvloer.

Kom er net vandaan. Ben alleen voor de borrel gekomen. Het was erg druk en goed bezocht, zo te zien een succesvolle beurs en leuke beurs afsluiting.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-29T11:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.