Comparex vergroot Microsoft-cloud

Dienstverlener neemt Amerikaanse CloudBearing over

Ict-dienstverlener Comparex heeft CloudBearing overgenomen. Door de overname van die Amerikaanse dienstverlener voor cloudcomputing vergroot Comparex zijn kennis van online kantoorpakket Microsoft Office 365 en beheerplatform Azure. De directeur dienstverlening van Comparex Nederland, Maarten van Montfoort, stelt dat Nederlandse klanten daar ook van kunnen profiteren.

'Met deze acquisitie zet Comparex niet alleen een grote stap in de Verenigde Staten. Wij kunnen de kennis en expertise van CloudBearing ook in Nederland toepassen in onze lokale cloud-strategie.' Van Montfoort stelt dat de dienstverlener door de overname in staat is om aanvullende diensten op het gebied van advies, uitrol en beheer van cloud-technologie sneller in de markt kan zetten. 'De overname van CloudBearing bevestigt dat onze corebusiness wordt uitgebreid. Naast softwarelicenties richten we ons de komende periode op aanverwante diensten waarbij cloud een grote rol speelt.'

In 2013 kocht Comparex Agile Software en InfraControl. Met die overnames wil Comparex zijn activiteiten in de middenmarkt en op het gebied van software asset management (sam) laten groeien. Agile Software en InfraControl zijn Nederlandse leveranciers op het gebied van softwarelicensering en sam-dienstverlening aan grote en middelgrote organisaties en instellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-03T14:17:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.