TomorrowNow opent kantoor in Amsterdam

Ondersteuning- en onderhoudsbedrijf TomorrowNow opent kantoren in Europa en Azië, om wereldwijd klanten met JD Edwards- en Peoplesoftpakketten te kunnen ondersteunen. Voorheen was het door SAP overgenomen bedrijf vooral in de Verenigde Staten actief.


De nieuwe kantoren komen in Amsterdam, het Britse Reading en in Singapore. TomorrowNow biedt ondersteuning en onderhoud voor Peoplesoft Enterprise en de JD Edwardspakketten World en OneWorld. De diensten zijn beschikbaar voor gebruikers van bovenstaande pakketten die de levensduur van hun software willen verlengen en de ondersteuning van de leverancier willen opzeggen.

 

Ook bedrijven die willen overstappen naar producten van SAP, in het kader van het ‘Safe Passage Program’ (waarbij klanten tot 75 procent van de licentiekosten van hun huidige pakket aan korting krijgen – red.), worden door TomorrowNow ondersteund.

Meer informatie over de wereldwijde expansie wordt deze week verwacht tijdens de gebruikersconferentie van SAP, Sapphire, in Kopenhagen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-25T13:43:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.