Managed hosting door True

Avi Networks komt naar Benelux

 

servers datacenter

Avi Networks gaat zijn pijlen richten op de Benelux-markt. Het bedrijf levert software-gebaseerde load balancing-oplossingen, waardoor de belasting van het netwerk en de applicaties verdeeld wordt bij toename in activiteit.

Avi Networks zal zich in de Benelux richten op organisaties die hun datacenters en applicaties willen moderniseren en op zoek zijn naar schaalbare virtuele netwerk functionaliteit. Het heeft verschillende klanten opgetekend in de Benelux, waaronder Proxsys, ict-dienstverlener voor de Nederlandse markt.

Proxsys kwam bij Avi Networks terecht tijdens de zoektocht naar nieuwe load balancing-oplossingen voor klanten.

‘Wij zien kansen in de Benelux-markt’, zegt Dirk Marichal, vicepresident voor EMEA en India bij Avi Networks. ‘Initiatieven zoals Multi Cloud/ Hybride Cloud, Openstack, SDN en Containers hebben behoefte aan flexibiliteit, schaalbaarheid en geautomatiseerde oplossingen. Veel bedrijven in de Benelux realiseren zich dat de traditionele load balancers eerder gemaakt zijn voor traditionele omgevingen.’

Cisco-partnerschap

De intrede op de Benelux is niet het enige nieuws dat Avi Networks te melden heeft. Na een jaar intensieve samenwerking is het bedrijf een strategisch partnership aangegaan met Cisco, waarbij de Avi Networks software is opgenomen in het Cisco-productportfolio. Dit moet de introductie op de Beneluxmarkt kracht bijzetten en onderstreept het belang van softwareoplossingen binnen de Cisco-productstrategie, stelt Avi Networks.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6064980). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×