Managed hosting door True

WRG neemt Intercity Technology over

Overname

De Within Reach Group (WRG) uit Almere heeft Intercity Technology overgenomen, een leverancier van mobiele telefonie voor het midden- en kleinbedrijf. Het Amsterdamse bedrijf blijft onder eigen naam opereren binnen de groep. Andere onderdelen van WRG zijn Voiceworks, Xenosite, Summa Networks en Summa.

Intercity Technology is in 1985 opgericht door Alan Jackson als een van de eerste dienstverleners op het gebied van mobiele technologie in Groot-Brittannië. In 1994 werd Intercity Nederland opgericht. Het bedrijf biedt een aantal communicatie-oplossingen voor het mkb, waaronder mobiele telefonie, unified communications, VoiP en ondersteunende ict-diensten.

Door de acquisitie van Intercity Nederland komt de totale jaaromzet van de WRG op 73 miljoen euro. Dankzij deze schaalvergroting zullen zowel partners als eindgebruikers profiteren van een brede communicatie-expertise, laat het bedrijf in een persbericht weten. 'Met de acquisitie van Intercity Nederland vergroten we onze schaal en verbeteren we onze inkoopkracht, voornamelijk op mobiel. Dit is noodzakelijk om te kunnen blijven groeien en concurreren binnen de snel consoliderende ict- en telecommarkt', stelt financieel directeur Martijn van der Pas.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-16T11:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.