Managed hosting door True

Tibco is nieuwe eigenaar Scribe Software

 

Tibco, gespecialiseerd in api-management en analytics, heeft Scribe overgenomen. Scribe biedt cloud based integratiediensten aan voor SaaS-applicaties en het automatiseren van datastromen.

De combinatie van de twee bedrijven moet gebruikers een antwoord bieden op verschillende vragen rond het integreren van applicaties, data en api’s in de cloud, on premise of in edge-devices.

Scribe was aanvankelijk opgestart als een manier om crm-applicaties te integreren en het automatiseren van datastromen, het evolueerde na verloop van tijd echter tot een cloudgebaseerde integratieplatform-as-a-service (iPaaS). Met Scribe kunnen eenvoudig en zonder coderen datastromen gecreëerd, beheerd en getest worden. Het bedrijf heeft ruim tienduizend klanten.

‘Deze acquisitie laat Tibco toe om meer noden te bedienen en nieuwe marktsegmenten in te stappen’, zegt Rajeev Kozhikkattuthodi, vice president bij Tibco. De financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6374697). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.