Managed hosting door True

Vakbeurs Office Expo is uitgesteld

 

De eerste editie van de kantoorvakbeurs Office Expo, gepland voor 12 tot en met 14 maart 2013 in de Evenementenhal in Gorinchem, is uitgesteld tot een nog nader te bepalen moment. Beursorganisator Henk Fennema kreeg te weinig aanmeldingen van standhouders. Hij gelooft, vanwege de enthousiaste ontvangst van zijn plan, nog wel in de haalbaarheid ervan in een later stadium. Office Expo zou een Efficiency Beurs in nieuwe vorm moeten worden.

'Bedrijven waren enthousiast toen wij in het voorjaar 2012 ons plan lanceerden. Men gaf aan dat er wel degelijk een behoefte bestond. Maar uiteindelijk moeten er toch stands worden verkocht', vertelt Fennema. Hij wijt het gebrek aan standreserveringen aan de economische crisis, waardoor bedrijven moeilijk te bewegen zijn om te investeren in nieuwe initiatieven als de Office Expo.

'Alleen met positieve reacties kunnen we geen beurs organiseren. Er waren aanmeldingen binnen, maar te weinig om te besluiten om de organisatie door te laten gaan. We zijn er inmiddels wel van overtuigd dat het een mooi concept is. Daarom laten we het zeker niet los. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen we de markt informeren', aldus de beursorganisator.

Fennema wilde achttien jaar nadat de laatste Efficiencybeurs in de RAI werd gehouden met de Office Expo nieuw leven blazen in een vakbeurs over kantoorinrichting en kantoorautomatisering.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4658920). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×