Dell Axim-gebruikers VS zetten online-petitie op

Ontevreden Amerikaanse gebruikers van de Dell Axim PocketPC hebben een online petitie opgezet om Dell te bewegen de problemen met het apparaat op te lossen. De upgrade naar Windows Mobile 5.0 zou niet goed werken en Dell zou tekortschieten in het aanpakken van dit probleem.

De upgrade-perikelen waar de petitie tegen protesteert spelen bij de series X50, X50v, X51 en X51v van de Axim-handhelds. De gebruikers eisen van Dell een snelle en ook goede oplossing voor het probleem. “Wij vinden het een goed product, maar we kunnen niet langer stil blijven”, meldt de website.

Ict-nieuwssite Webwereld meldt dat er problemen zijn met de Bluetooth-communicatie en dat het apparaat een hoog energiegebruik heeft zodra een geheugenkaart wordt gebruikt. Daarnaast zijn er ook meldingen dat de handheld met maar één of zelfs geen desktopcomputer kan communiceren.

Eerder bracht Dell een programma uit om de upgrade naar Windows Mobile 5.0 ongedaan te maken. De boze gebruikers nemen hier geen genoegen mee. Dell heeft eerder al klachten gehad, met name in de Verenigde Staten, over zijn ondersteuning op pc's.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-21T09:08:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.