Geïntegreerde iPod-aansluiting in auto

In 2007 moet 70 procent van de nieuwe Amerikaanse modellen van Ford Motor Company, General Motors en Mazda voorzien zijn van een geïntegreerde iPod-aansluiting. Apple werkt hiertoe samen met de bedrijven.

Gebruikers kunnen met de geïntegreerde iPod-voorziening hun iPod beluisteren en bedienen via de stereo-installatie van hun auto. De iPod wordt opgeladen terwijl deze is opgeborgen in het handschoenenvak. Meer info is te vinden op de site

Ford en General Motors beginnen later dit jaar met het inbouwen van de iPod-ondersteuning in de meeste van hun Amerikaanse 2007-modellen. Mazda bouwt de voorziening in alle nieuwe modellen die vanaf 2007 geleverd worden. Dat betreffen niet alleen auto’s voor de Amerikaanse markt, maar ook auto’s voor de mondiale markt.Meer informatie is te vinden op de site www.apple.com/nl/ipod/ipodyourcar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hier moet ik dus van kotsen, het is al erg genoeg dat iedereen die waardeloze I-pod koopt terwijl er betere producten zijn zoals de Creative Zen.

Maar om mensen te gaan dwingen een ipod te gebruiken door er een aansluiting voor te maken in autoś bleeeeeeeeeeeh.

Waarom niet gewoon een USB aansluiting die van een FAT systeem (of EXT2) mp3 of andere mediabestanden leest.

@Steven.
Omdat jij de Creative Zen verkiest boven de apple variant wil nog niet zeggen dat 70% van de autofabrikanten dat moet doen!
Daarbij is en blijft de iPod behalve een goodlooking de meest doordachte mp3speler van dit moment.

En ja.. Inderdaad. ik heb de iPod ook in mijn auto geïntegreerd.

Dus omdat jij een Ipod goed vind vind je het ook goed dat je binnenkort geeneens een keuze meer hebt?????

Ik kan nog begrijpen dat iemand een Ipod zou willen maar waarom in vredensnaam een interface in je auto willen die je VERPLICHT om een Ipod te gebruiken terwijl het eenvoudig via USB en/of stereo headset ingang een algemene interface kan worden voor een mp3 speler naar keuze.

Keuze weet je wel dat is wat mensen in een vrij land meestal willen.

Je hebt nog wel een keuze hoor, kies je gewoon een ander merk auto :D

Maar alle gekheid op een stokje. Het is inderdaad wel een beetje maf dat je zo "gedwongen" wordt om voor een iPod te kiezen. Het is jammer, maar wel weer een beetje typisch Amerikaans.

Maar.... het zou mij niet verbazen als je straks gewoon een verloopstekkertje krijgt waarmee je ook andere mp3 spelers kunt aansluiten. Laat dat maar aan de chinezen over! :D

Als je radio een jackplug ingang heeft een een aux mogelijkheid kan je elke mp3 speler erop aansluiten....einde discussie

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-08-04T10:51:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.