Managed hosting door True

Dell laptop voor in extreme omstandigheden

Dell gaat de concurrentie met Panasonic's Toughbook aan: het bedrijf introduceert een notebook voor mensen die onder zware omstandigheden hun werk moeten doen.

Het eerste model krijgt de naam Latitude ATG D620 en wordt in de komende weken wereldwijd geïntroduceerd.

Volgens Dell voldoet de Latitude ATG aan alle militaire standaarden voor trillingen, vochtigheid, werken op bepaalde hoogten en biedt de laptop bescherming tegen schokken en stoten, vocht en andere elementen die werknemers tijdens hun werk buitensdeurs tegen kunnen komen.

De Latitude ATG is voorzien van een harde schijf in een schokresistent frame, een toetsenbord dat geen vloeistoffen doorlaat, speciale duurzame verf en afscherming voor de externe connectors. Het 14.1"-display is 1.5 keer zo helder dan normale displays, zodat het ook buiten in zonlicht goed te zien moet zijn. Een lichtsensor en glasplaat met antireflectieve coating maken het scherm compleet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wij gebruiken al jaren Getac laptops. Niet goedkoop, wel erg robuust.

Ik gebruik de laptop in Darfur, maar helaas is de nieuw aangeschafte laptop nu al stuk, beeldscherm vertoont rode stippen en het toetsenbord heeft het ook deels opgegeven. Ook de snelheid is eraf.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.