Wie wordt hardwareleverancier van het jaar 2007?

De vijf genomineerden voor de Computable Award Hardwareleverancier van het jaar geven een eerste reactie op het nieuws van hun nominatie.

Dell

Wat is uw eerste reactie?
Wij zijn heel blij. Wij zijn trots op onze producten, maar belangrijker is de waardering van onze klanten.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Dell is een grote ict-partner in de markt die niet meer weg te denken is. De kwaliteit van onze producten is hoog, daarnaast timmeren wij aan de weg met onze Services & Solutions-business.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
Dat blijft moeilijk in te schatten, maar wij zouden zeer vereerd zijn.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Dell maakt producten voor de grootzakelijke markt, de publieke sector, het mkb en ook de consument. Door de juiste combinatie van functionaliteit, innovatie en gebruiksgemak is Dell al jaren een succesvolle speler.Verder zijn wij in staat om werkplekken compleet in te richten en leveren wij op maat gemaakte producten.

Hoe gaat u het vieren als u wint?
Groots! Mocht het zo ver komen, dan dan zullen wij dit zeker op een mooie manier vieren. Zoals wij dat met al onze gezamenlijke succes doen. Dell is een bedrijf dat zijn successen viert en deelt, een belangrijk onderdeel van onze winning culture.

HP

Wat is uw eerste reactie?
We investeren jaarlijks 3,5 miljard dollar in optimalisatie en innovatie van onze producten en oplossingen. Juist klanten profiteren hiervan en dat zien we terug in deze nominatie.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
HP biedt het breedste kwalitatief hoogstaande hardwareportfolio, uiteenlopend van pc's, notebooks, printers, servers tot storageproducten, voor de zakelijke maar ook voor de consumentenmarkt. En juist omdat we dat portfolio in samenhang zien met onze softwareoplossingen en servicestak, en onze businesspartners van de juiste tools voorzien om volledige oplossingen bij klanten te implementeren, zorgen we dat onze ‘business technology' de klanten het hoogste rendement oplevert voor hun zakelijke resultaat. Dat komt de beoordeling van onze hardware ten goede.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
Vijf kandidaten, dus 20 procent kans.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
We hopen dat Computable-lezers HP met hun stem belonen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en de zakelijke successen die ze met onze partners, producten en oplossingen behalen.

Hoe gaat u het met uw medewerkers vieren als u wint?
Wij verkopen nooit de huid voordat de beer geschoten is.

Lenovo

Wat is uw eerste reactie?
We zijn zeer verheugd. We hebben het afgelopen jaar samen met onze partners hard gewerkt om succesvol te zijn in de Nederlandse markt en deze nominatie zien we als een teken dat we hier in zijn geslaagd.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Omdat wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren met een zeer hoge mate van gebruiksgemak en beschikbaarheid. Een voorbeeld hiervan is onder andere de eerste notebook met geïntegreerd umts-breedband.

Wat betekent deze nominatie voor u?
Deze nominatie betekent voor ons een belangrijke stimulans om op de huidige weg door te gaan. En we zullen dus ook blijven inzetten op onze huidige speerpunten als duurzaamheid, gebruiksgemak, kwaliteit en innovatie.

Hoeveel kans geeft u uw medegenomineerden?
Lenovo bestaat inmiddels twee jaar, en we vinden het een groot compliment dat wij nu al zijn genomineerd voor de Computable Award in de categorie hardware. We bevinden ons in goed gezelschap en gaan graag en vol vertrouwen de strijd aan met deze collega's in de branche.

Hoe gaat u het met uw medewerkers vieren als u wint?
Met een groot feest.

IBM

Wat is uw eerste reactie?
Verheugd dat het beeld van de markt/klanten bevestigd wordt door deze nominatie. Fantastisch dat onze strategie, technologie in samenwerking met toegevoegde waarde voor de klanten, gewaardeerd wordt.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Klanten zien in dat we meer zijn dan alleen een hardware vendor. Ze herkennen naaste excellente IBM-technologie ook de innovatieve meerwaarde van IBM en zijn partners.

Hoe vertelt u het uw medewerkers?
Persoonlijk via een medewerkersroadshow en via managementvergaderingen en natuurlijk via ons intranet.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
Wereldwijd zijn we nummer 1, we hopen dat dat dit jaar met de Computable awards ook het geval zal zijn.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
De groei van hedendaagse organisaties zit hem voornamelijk in innovatie. IBM is de innovators' innovator en kan klanten assisteren in business door middel van state of the art technologie, research en innovatie. Deze prijs zal een mooie erkenning zijn van de door ons gekozen weg.

Hoe gaat u mensen overhalen op u te stemmen?
Wij gaan uit van eigen kracht en laten het aan de Computable-lezers zelf over.

Sun Microsystems

Wat is uw eerste reactie?
Een bevestiging dat steeds meer klanten vertrouwen hebben in de systemen die Sun het afgelopen jaar op de markt heeft gebracht. Het marktaandeel is gestegen en ook analisten als Gartner en IDC zijn in hun analyses positief. Last but not least wordt Sun ook in de pers gewaardeerd voor de innovatieve systemen die wij op de markt brengen.

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
De erkenning dat de technologische samenwerkingen van Sun met bedrijven als AMD, Intel en Fujitsu prachtige producten oplevert, de superioriteit van de SPARCprocessor, het vertrouwen in Solaris en het feit dat Sun voorop loopt met het leveren van milieuvriendelijke systemen.

Hoe vertelt u het uw medewerkers?
Per e-mail, we moeten het ook weer niet overdrijven.

Hoe denkt u over de overige genomineerden in uw categorie?
Het enige dat telt is de mening van organisaties en bedrijven die systemen kopen.

Hoe gaat u mensen overhalen om op u te stemmen?
Wij vinden het niet zo fatsoenlijk om mensen ‘over te halen' en het is natuurlijk geen echte professionele beoordeling. Het is toch een soort beauty-contest.

Het slagveld

De strijd om de Computable Award Hardwareleverancier van het jaar wordt dit jaar gestreden door:

Dell
HP
Lenovo
IBM
Sun
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Lenovo International

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-05-25T16:51:00.000Z Marianne van Leeuwen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.