NetApp opener dankzij ReplicatorX-schil

Dit artikel delen:

Met de aankondiging van ReplicatorX wordt het softwareportfolio van Network Appliance (NetApp) nu ook toegankelijk voor gebruikers van opslagomgevingen van andere leveranciers.

In november 2006 verwierf Netapp het bedrijf Topio, dat software maakte voor datareplicatie en -herstel over elke afstand ongeacht de onderliggende server- of opslaginfrastructuur. Aad Dekkers, director product marketing EMEA: "De integratie van de Topio-technologie is voltooid met de lancering van ReplicatorX. Deze uitbreiding van ons softwareportfolio fungeert als schil rond onze server-, data-, opslag- en applicatiesuites. ReplicatorX geeft bedrijven die storageomgevingen van andere leveranciers gebruiken de mogelijkheid om voor hun backup en herstel NetApp-producten in te zetten."

Begin juni voegde NetApp bovendien ondersteuning toe voor Microsofts samenwerkingssoftware SharePoint 2007 via een nieuwe uitvoering van SnapManager. Dekkers: "Via SnapManager virtualiseert NetApp het data management voor de applicatiebeheerder."

"Het biedt gigantische voordelen om degene die verantwoordelijk is voor een applicatie rechtstreeks toegang te geven tot de data die hij nodig heeft. Niet alleen omdat het datamanagement steeds complexer en tijdrovender wordt voor de systeembeheerder, maar ook doordat het de applicatiebeheerder veel rompslomp scheelt." In april van dit jaar kwam NetApp ook al met een versie van SnapManager voor SAP naast de reeds bestaande versies voor Microsoft Exchange, SQL Server en Oracle.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-27T10:40:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.