Managed hosting door True

Cisco zet in op tweede fase van internet

 

Tijdens een presentatie voor Wall Street-analisten ontvouwde Cisco-baas John Chambers nieuwe plannen van het bedrijf. Chambers wil Cisco zo aanpassen dat het bedrijf optimaal profiteert van de nieuwe fase die internet in zal gaan.

"De markt staat voor grote veranderingen", zei Chambers. "Wij denken dat deze veranderingen parallel zullen staan ten opzichte van de veranderingen die het internet onderging in de jaren '90." Volgens Chambers zijn de nieuwe internettrends en technologie als de snelle opkomst van video enorme kansen voor Cisco en zijn partners om meer netwerkproducten te verkopen. "De verspreiding van nieuwe technologie maakt het ook mogelijk voor bedrijven als Cisco om zichzelf te veranderen om zodoende sneller te kunnen innoveren. De tweede fase van internet staat op het punt van beginnen, iets wat onze manier van werken zal beïnvloeden."

Volgens Chambers zorgt de volgende fase van internet voor meer online samenwerking, niet alleen met het kantoor maar ook met consumenten die communiceren met elkaar via sociale netwerken. Dergelijk populaire netcommunities zorgen voor nieuwe netwerken tussen vrienden en collega's waar via allerlei informatie wordt gedeeld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2120059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×