Managed hosting door True

Ict'ers willen minder complex opslagbeheer

Reductie van de kosten en een minder complex opslagbeheer zijn belangrijke aandachtspunten voor ict'ers op het gebied van opslag. Ook documentbeheer wordt steeds belangrijker.

Kostenreductie en het terugdringen van complexiteit van opslagbeheer zijn voor ict'ers de belangrijkste aandachtspunten voor het komende jaar. Dat blijkt uit onderzoek onder 660 klanten van Brocade.

"Dit benadrukt het feit dat datagroei een belangrijk issue blijft binnen datacentra", zegt Tom Buiocchi, vicepresident bij Brocade. Ook documentbeheer wordt steeds belangrijker. Dit gebied is het hardst gestegen vergeleken met het onderzoek van vorig jaar.

Van de respondenten heeft 43 procent behoefte aan een snellere serverlevering en vindt daarom servervirtualisatie erg belangrijk. Iets minder respondenten, namelijk 42 procent, vindt de bedrijfscontinuïteit en calamiteitenherstel een hoge prioriteit hebben.

Verder blijkt uit het onderzoek dat, als gekeken wordt naar de toekomstige datacenterbehoeften, zou 37 procent hun opslagnetwerk (SAN) anders inrichten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.