Managed hosting door True

Product: HP Officejet Pro L7480

De nieuwe All-in-One van Hewlett Packard biedt een printsnelheid van 16 pagina's per minuut. De printer maakt gebruik van inkjettechnologie en is vooral bedoeld voor het kleinbedrijf.

HP claimt 25 procent minder kosten per pagina dan bij vergelijkbare laserprinters. Met één volle HP 88XL inkjetcartridge kan de L7480 gemiddeld 2450 pagina's printen, de driekleurenvariant levert er ongeveer 1700. Het apparaat kan behalve printen ook kopiëren en scannen. De scanner heeft een maximale resolutie van 2400 x 4800 dpi. De kopieerfunctie haalt een snelheid van vier pagina's per minuut in zwart-wit en twee in kleur.
http://www.hp.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ben in bezit van de L7680 (variant met fax en document feeder). Het apparaat levert geweldige scans en snelle prints. Maar de netwerkinstallatie is een regelrechte ramp. Apparaat wordt niet herkend of wel, maar dan werkt printer wel, maar scanner niet. Functie digitaal archief niet werkend te krijgen. Computers sluiten niet meer af nadat Hp-software geinstalleerd is. Na support van HP een vervangend apparaat gekregen maar weer dezelfde problemen.
Computers met Vista werken correct maar met XP deels of niet.

Zelfde probleem met de L7680. 1500 Euro ergernis. Behalve als printer wordt apparaat niet herkend. Alles moet vanaf machine uitgevoerd worden.

Ik heb ook zo een printer fax etc. maar de mijne stuurt wel een fax maar ontvangt niets. Ik heb de faxtest mischien wel duizend maal uitgevoerd en krijg de testen perfect maar de faxen die ik wil ontvangen komen bij mij niet aan. De fax rinkelt wel maar ontvangt niets iemand die mij hiermee kan helpen.
Dank u

Na eerst correct te hebben gewerkt met computer met Vista, wilt hij nu de HP officejet Pro L7480 niet meer herkennen als ik wil scannnen. Het printen doet hij nog wel maar dan wel enkelzijdig.
Het opnieuw installeren van het stuurprogramma geeft geen oplossing.
Wie heeft de oplossing op probleem te verhelpen?

Bij mij werkt de HP officejet Pro L7480 bijna goed, behalve de scanner. Alles werkt, maar scannen lukt niet. Wie weet hoe je dit kan oplossen?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-02T16:24:00.000Z Elmer Smaling
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.