Managed hosting door True

Product: Microvision Show

Na de camera, radio, mp3-speler en gps is binnenkort misschien wel een beamer de niet te ontbreken feature in je nieuwe smartphone. Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas wordt 's werelds kleinste beamer gepresenteerd, die in de nabije toekomst in je telefoon moet passen.

Op dit moment is de miniprojector van het Amerikaanse Microvision nog een zelfstandig apparaatje ter grootte van een smartphone. Het kan wel als extern display worden aangesloten op telefoons, laptops of andere apparaten. De Microvision Show, zoals het apparaat genoemd wordt, heeft geen enkele externe accessoire nodig. Bij het product wordt enkel een USB-kabel geleverd waarmee de Show kan worden opgeladen. De lensloze projector gebruikt laserstralen om een 848 bij 480 pixels groot scherm te projecteren. Een anderhalf meter brede projectie op elk denkbare lichte, egale achtergrond is haalbaar.

In tegenstelling tot gewone projectors heeft de Show geen lawaaiige koeling nodig. Het energieverbruik is zeer laag. Het eerder verschenen prototype kon anderhalf uur projecteren op de ingebouwde herlaadbare batterij. De uiteindelijke versie van het product zal het zelfs twee keer zo lang uithouden, verwacht Microvision. De verkoopprijs voor de Amerikaanse markt wordt geschat tussen de tweehonderd en driehonderd dollar.
http://www.microvision.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.