Managed hosting door True

Hebben: BitMicro E-Disk Altima 832 GB

In plaats van beperkte, logge harde schijven kun je binnenkort ook een solid-state schijfje (SSD) met een capaciteit van 832 GB in je laptop plaatsen. BitMicro Networks brengt het monster later dit jaar aan de man voor een nog onbekende prijs.

De 2,5 inch grote E-Disk Altima kan 100 MB per seconde lezen en heeft een Serial ATA-verbinding. Voordelen van een SSD zijn een lager stroomverbruik, hogere duurzaamheid en een hogere snelheden. De prijs van de E-Disk wil BitMicro nog niet bekendmaken, waarschijnlijk mede omdat die niet bepaald laag zal zijn.
http://www.bitmicro.com/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ideaal voor mobiele gebruikers van laptops door de schokbestendigheid en relatief lage stroomverbruik (afhankelijk van gebruik). Ten opzichte van de hard drive disk (HHD) is de leessnelheid aanzienlijk hoger, maar de schrijfsnelheid is door het flashen de helft langzamer wat nog altijd veel sneller is dan een gemiddelde HDD. Enige nadeel dat de gemiddelde prijs per gigabyte, 8,5 euro voor SSD en 0,20 euro HHD, een nog te grote drempel is voor de gemiddelde consument. Afwachten dus.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.