Managed hosting door True

Product: Juniper Ethernet-switches

Dit artikel delen:

Juniper Networks heeft onder de naam EX-series een reeks Ethernet-switches geïntroduceerd.

Juniper heeft een nieuwe reeks Ethernet-switches op de markt gebracht die zijn uitgerust met de JUNOS-software, het eigen besturingssysteem van de netwerkspecialist. Daardoor bieden de EX-series volgens Juniper operationele eenvoud, betrouwbaarheid en consolidatie- en integratiemogelijkheden. Die kenmerken stellen bedrijven in staat om sneller bedrijfsapplicaties in gebruik te nemen. Door de complexiteit en risico's van legacy-switchinfrastructuren terug te dringen, helpen de EX-series bij het realiseren van kosteneffectieve netwerken, aldus Juniper. 

De EX-series-switches lossen volgens Juniper deze problemen op door drie kenmerken: operationele eenvoud, grote betrouwbaarheid en integratie- en consolidatiemogelijkheden. De switches zorgen voor onbeperkte toegang tot strategische informatie, minder storingen van het netwerk en betere gegevensbeveiliging. De switches helpen bedrijven ook bij het terugdringen van de aanschafkosten en de operationele uitgaven. Daardoor komt IT-budget vrij voor innovatieve technologieën en diensten die de operationele efficiency stimuleren en de algehele bedrijfsprestaties verbeteren.

Met de EX-series-switches zegt Juniper Networks zijn klanten een kosteneffectieve reeks van switches aan te bieden voor High-Availability, unified communications en geïntegreerde beveiliging. Zo voldoen de switches niet alleen aan de eisen van vandaag, maar ook aan die van morgen. De switches zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in kantoorparken, datacenters en vestigingen. Ze delen de kenmerken van de core routers van Juniper Networks, die op maat zijn gemaakt voor het ondersteunen van data, spraak en video via een netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-30T10:22:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.