Managed hosting door True

Product: Packeteer PacketShaper 900

 

Leverancier van WAN-optimalisatieapparatuur Packeteer introduceert de PacketShaper 900, de kleinste in zijn soort. Het apparaat helpt de inzichtelijkheid, het beheer, de compressie en de snelheid van het applicatieverkeer over een wide area network te verhogen. De PacketShaper 900 is bedoeld voor locaties met beperkte ruimte of energiebronnen, zoals legereenheden in het veld of kleine detailhandelsvestigingen.

De PacketShaper 900 van WAN-optimalisatieleverancier Packeteer levert volgens de fabrikant vergelijkbare prestaties als de grootste PacketShaper-modellen, maar dan in een kleine, energiezuinige behuizing. De goedkopere PacketShaper 900 Lite ondersteunt minder verkeerssoorten en levert niet alle prestatierapporten die de PacketShaper 900 uitspuugt.

De PacketShaper 900 en PacketShaper 900 Lite worden volledig ondersteunt door IntelligenceCenter, het centrale beheer- en rapportageplatform van Packeteer dat klanten inzicht geeft in de applicatieketen. De PacketShaper 900 en 900 Lite hebben een aanbevolen verkoopprijs vanaf respectievelijk 3250 dollar en 2250 dollar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2436709). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×