Managed hosting door True

Product: Data Center Transformation van HP

Cloud datacenter

HP komt met een portfolio aan producten dat bedrijven moet helpen het datacenter te moderniseren. Het zijn producten op het gebied van beheer of om het energieverbruik terug te dringen.

HP heeft zijn nieuwe Data Center Transformation-portfolio gepresenteerd. Dit bestaat uit hardware, software en services. Het portfolio helpt datacenters van bedrijven snel te moderniseren, bijvoorbeeld op het gebied van beheer, energiegebruik en milieuvriendelijke oplossingen. De oplossing wordt direct en via partners verkocht.

Het HP Data Center Transformation-portfolio bestaat uit de volgende onderdelen:

HP Critical Facilities Services. Deze bestaat uit de technologie van het overgenomen EYP Mission Critical Services voor consulting en het plannen en ontwerpen van datacenters.

HP Data Center Virtualisation & Consolidation Services. Deze oplossing biedt consolidatie en virtualisatie van servers, storage en netwerken met aanvullende diensten zoals strategie, ontwerp, transitie en uitvoering. Volgens HP leidt dit tot een lager energieverbruik, lagere kosten en betere businessresultaten.

HP Adaptive Infrastructure as a Service (AIaaS). Levert hosted diensten van SAP-applicaties en Microsoft Exchange. Ook diensten zoals Compute Intensive services en platformen die werken op Windows, Linux en Unix.

HP Operations Orchestration. Onderdeel van HP software met een brede BTO (Business Technology Optimalization) portfolio integratie. Beheert en automatiseert business services.

HP Insight Dynamics (VSE). Beheert fysieke en virtuele omgevingen, onder andere met VMware, Microsoft en Citrix. Is te combineren met HP Systems Insight Manager.

HP ProLiant DL 785 G5 Server. Een 8 socket server (8s) x86 server met Quad-Core AMD Opteron-technologie. De server kan onder andere worden ingezet bij consolidatie en storage.

HP Data Center Transformation Solutions. Bestaat onder andere uit service management, applicaties en infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-19T10:14:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.