I-Pod krijgt concurrentie van Microsoft

Microsoft denkt eindelijk een antwoord te hebben gevonden op de i-Pod van Apple.

De software-ontwikkelaar komt in de tweede helft van dit jaar met een softwarepakket dat de i-Pod-software moet doen verbleken. Verder werkt Microsoft samen met een aantal hardware-fabrikanten aan een speler waarop digitale foto's kunnen worden opgeslagen, filmpjes worden afgespeeld en waarmee naar muziek kan worden geluisterd. In Europa mag Creative een speler rondom de Microsoft-software maken.
 
Apple geeft overigens toe dat het niet erin slaagt het zelf opgelegde doel van 100 miljoen verkochte songs via de i-Tunes-muziekdienst (een bibliotheek met songs bedoeld voor de i-Pod) tegen 28 april 2004 te halen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Jammer dat Microsoft probeert de hele markt kapot te maken.
I-Pod is een geweldig product, maar door slim concureren (lees: vies en smerig handelen) proberen te nu het paradepaardje van Apple ook al te slopen.
Triest... heel triest

Kwestie van de shop "integreren" in Windows, en bij de eerstvolgende SP(2?) het standaard meeleveren. Dat is iets wat ze al jaren doen (IE, MediaPlayer), en waarmee ze elke concurrent effectief kapotmaken.
Let maar op, MS drukt in no-time de iTMS (iTunes Music Store) uit de markt. En heel veel mensen zullen dat weer erg knap vinden, omdat het "natuurlijk geen misbruik van hun monopolie-positie" is.

Microsoft komt alleen een jaartje te laat...

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-19T00:00:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.