Computable Awards 2008

Genomineerde netwerkleveranciers aan het woord

Dit artikel delen:
Computable Award

AT&T, Brocade, Cisco, Juniper Networks en Siemens Enterprise Communications zijn genomineerd voor de Computable Award Netwerk- en Communicatieleverancier van het Jaar 2008. Computable vroeg de genomineerden om een reactie.

AT&T

"We zijn vereerd met deze nominatie. Nederland is een belangrijke markt voor AT&T. We richten ons met name op ambitieuze bedrijven die internationaal opereren of zelfs mondiale ambities hebben. Deze organisaties kunnen met onze dienstverlening van Nederland tot bijna elk ander land in de wereld op dezelfde manier hun communicatiediensten gebruiken. Elke stem op AT&T zien wij als een aanmoediging van ons streven in de toekomst nog meer Nederlandse bedrijven te ondersteunen."

Brocade

"We zijn zeer verheugd met deze nominatie voor de Computable-Award. In de afgelopen twaalf maanden is het landschap voor datacenter-networking sterk in ontwikkeling geweest. Zorgen om het milieu en het streven om storagemiddelen te consolideren, hebben de vraag naar intelligentere oplossingen gestimuleerd. Wij lopen op dit gebied voorop. Onze samenwerking met partijen als KPN en deze nominatie voor de Computable Award onderstrepen dit."

Cisco

"We zijn zeer verheugd met de nominatie, zeker omdat we deze prijs in 2007 hebben gewonnen. Twee jaar geleden werden naar onze mening vooral 'traditionele' operators en serviceproviders genomineerd. Nu zien we dat er veel leveranciers van oplossingen en diensten bijzitten. Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat het netwerk feitelijk de serviceprovider is geworden. Het is een platform waarop alle vormen van communicatie tussen mensen mogelijk is. Onze telepresence en unified communications-oplossingen zijn daarvan goede voorbeelden."

Juniper Networks

Wij introduceerden onlangs het EX Ethernet Switch-portfolio, een belangrijke aanvulling op ons aanbod. Onze switches zijn onderscheidend omdat ze op hetzelfde JUNOS-besturingssysteem draaien als onze routers die worden ingezet in de grootste netwerken ter wereld. Bedrijven kunnen met onze infrastructuuroplossingen snelle, betrouwbare en veilige diensten leveren via één netwerk. Samen met onze security- en routingoplossingen bieden we een totaalaanbod voor LAN- en WAN-omgevingen van serviceproviders en uiteenlopende bedrijven."

Siemens Enterprise Communications

"In de bedrijfscommunicatie ontwikkelen we ons van traditionele telecomleverancier naar VoIP en ict-specialist. We investeren jaarlijks ruim zeven procent van onze omzet in research en development. Onze vijftienduizend mensen verspreid over tachtig landen werken dagelijks aan innovatieve oplossingen. Wij willen dat onze klanten snel en efficiënt zaken kunnen doen. Een goede communicatieoplossing dient het bedrijfsproces efficiënter en makkelijker te maken, niet ingewikkelder. De gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker staat bij ons bovenaan."

Breng nu je stem uit!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-11T09:39:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.