Leden EVO maken back-ups met BackupAgent

Evo (verladers en eigen vervoerders) werkt sinds kort met software voor BackupAgent voor de dienst Evo OfficeZorg Online Backup-dienst. Evo behartigt de logistieke belangen van dertigduizend bedrijven die goederen te vervoeren hebben. OfficeZorg van EVO is ontwikkeld in samenwerking met de Zoetermeerse automatiseerder Tarq Information Technology. Met deze dienst kunnen leden van de belangenbehartiger via het internet direct back-ups maken naar een datacenter.

Door deze dienst behoren tijdrovende back-ups op tapes, cd's en dvd's tot het verleden, aldus Evo. Met OfficeZorg wil de organisatie zijn leden een veilige, efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor back-up voor bedrijfskritische gegevens bieden. Een ander groot voordeel dat een bedrijf nu niet meer per werkplek, maar één totaalbedrag betaalt. De back-ups zijn bovendien overal ter wereld toegankelijk. Hierdoor kunnen medewerkers heel eenvoudig zelf data van per ongeluk gewiste bestanden herstellen.

Leden van Evo hebben een steeds grotere behoefte aan snelle, betrouwbare en veilige online back-updiensten waarmee ze tijd en kosten kunnen besparen, zegt Dick van den Bosch, plaatsvervangend algemeen directeur. 'Dat is iets wat in deze economisch zware tijd steeds belangrijker wordt.  Bedrijven kunnen met deze dienst automatisch online back-ups maken van bedrijfskritische informatie zonder investeringen te hoeven doen, en het is honderd procent veilig.'

EV0-OfficeZorg

De dienst EVO-OfficeZorg biedt leden van Evo verschillende ict-producten. Volgens de organisaties hebben bedrijven in het midden- en kleinbedrijf onvoldoende kennis van de mogelijkheden die moderne ict-toepassingen bieden. De organisatie biedt de producten samen met dienstverlener TARQ. Aan de dienst werken ook ict-leveranciers mee, zoals Microsoft, Samsung, Cisco en HP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-15T13:44:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.