Managed hosting door True

Cisco, NetApp en VMware vormen opslagtrio

 

Cisco, NetApp en VMware breiden hun samenwerking uit. Ze leveren een nieuwe architectuur waarmee gevirtualiseerde datacenters efficiënter, dynamischer en veiliger zijn te maken. Hierbij wordt virtualisatie, consolidatie en cloud computing geïntegreerd. Deze 'secure multi-tenancy design architectuur' wordt via dienstverleners aan eindgebruikers aangeboden. In Nederland gaat dat via dienstverleners Telindus-ISIT en PQR.

De beveiligde multi-tenancy architectuur zorgt volgens de drie leveranciers voor veiligere gedeelde virtuele en enterprise cloud-omgevingen. Hierbij wordt virtualisatie, consolidatie en cloud computing geïntegreerd.

Deze architectuur helpt zakelijke klanten, systeemintegratoren en dienstenleveranciers hun interne en externe clouddiensten verder te ontwikkelen, aldus de leveranciers. Met deze clouddiensten is het mogelijk om klanten, business units, afdelingen of beveiligingszones te isoleren voor een verhoogde veiligheid tussen de computing-, networking-, storage- en managementlagen van een unified infrastructuur.

Supportmodel

De architectuur is gebaseerd op Cisco Nexus Series Switches en het Cisco unified computing system (ucs), NetApp FAS storage met MultiStore en NetApp Data Motion, en VMware vSphere en vShield Zones. De architectuur is getest en erkend met het Cisco Validated Design. Hierdoor kunnen klanten geïntegreerde oplossingen van Cisco, NetApp en VMware implementeren.

Als onderdeel van deze samenwerking introduceren Cisco, NetApp en VMware ook een 24-uurs supportmodel. Dit model biedt de klant gestroomlijnde ondersteuning van Cisco, NetApp en VMware om potentiële problemen te identificeren en op te lossen. Deze dienst is gekoppeld aan de oplossingen die in de beveiligde multi-tenancy architectuur gebruikt worden. Hiermee besparen klanten tijd en middelen wanneer zij om product- en technologieondersteuning vragen, aldus de leveranciers.

Partners

De unified storage-, computing-, networking- en virtualisatie-oplossingen die deel uitmaken van de multi-tenancy architectuur, zijn direct beschikbaar bij Cisco, NetApp en VMware en in productiedatacenters wereldwijd. Dit geldt ook voor de gezamenlijke professionele diensten en support. Channelpartners, systeemintegratoren en ict-dienstverleners worden nu getraind om de gezamenlijke architectuur van Cisco, VMware en NetApp te verkopen. In Nederland zijn de partners Telindus-ISIT en PQR al gecertificeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3233649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Cisco

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.