Cisco, NetApp en VMware vormen opslagtrio

Cisco, NetApp en VMware breiden hun samenwerking uit. Ze leveren een nieuwe architectuur waarmee gevirtualiseerde datacenters efficiënter, dynamischer en veiliger zijn te maken. Hierbij wordt virtualisatie, consolidatie en cloud computing geïntegreerd. Deze 'secure multi-tenancy design architectuur' wordt via dienstverleners aan eindgebruikers aangeboden. In Nederland gaat dat via dienstverleners Telindus-ISIT en PQR.

De beveiligde multi-tenancy architectuur zorgt volgens de drie leveranciers voor veiligere gedeelde virtuele en enterprise cloud-omgevingen. Hierbij wordt virtualisatie, consolidatie en cloud computing geïntegreerd.

Deze architectuur helpt zakelijke klanten, systeemintegratoren en dienstenleveranciers hun interne en externe clouddiensten verder te ontwikkelen, aldus de leveranciers. Met deze clouddiensten is het mogelijk om klanten, business units, afdelingen of beveiligingszones te isoleren voor een verhoogde veiligheid tussen de computing-, networking-, storage- en managementlagen van een unified infrastructuur.

Supportmodel

De architectuur is gebaseerd op Cisco Nexus Series Switches en het Cisco unified computing system (ucs), NetApp FAS storage met MultiStore en NetApp Data Motion, en VMware vSphere en vShield Zones. De architectuur is getest en erkend met het Cisco Validated Design. Hierdoor kunnen klanten geïntegreerde oplossingen van Cisco, NetApp en VMware implementeren.

Als onderdeel van deze samenwerking introduceren Cisco, NetApp en VMware ook een 24-uurs supportmodel. Dit model biedt de klant gestroomlijnde ondersteuning van Cisco, NetApp en VMware om potentiële problemen te identificeren en op te lossen. Deze dienst is gekoppeld aan de oplossingen die in de beveiligde multi-tenancy architectuur gebruikt worden. Hiermee besparen klanten tijd en middelen wanneer zij om product- en technologieondersteuning vragen, aldus de leveranciers.

Partners

De unified storage-, computing-, networking- en virtualisatie-oplossingen die deel uitmaken van de multi-tenancy architectuur, zijn direct beschikbaar bij Cisco, NetApp en VMware en in productiedatacenters wereldwijd. Dit geldt ook voor de gezamenlijke professionele diensten en support. Channelpartners, systeemintegratoren en ict-dienstverleners worden nu getraind om de gezamenlijke architectuur van Cisco, VMware en NetApp te verkopen. In Nederland zijn de partners Telindus-ISIT en PQR al gecertificeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

NetApp: 5 tips voor cloudstorage

NetApp ondersteunt gebruikers VMware View 4

Cisco en NetApp bieden dynamisch datacenter

NetApp beheertools voor VMware View

Cisco lanceert Unified Computing System

NetApp storage voor VMware-klanten

Cisco en NetApp breiden FlexPod-architectuur uit

Cisco en VMware sluiten cloudproductpact

NetApp en VMware introduceren cloudoplossing

NetApp ondersteunt Cisco FcoE-oplossingen

NetApp neemt Engenio van LSI over

VMware ziet omzet en winst in 2010 flink groeien

NetApp neemt cloudopslagbedrijf Akorri over

NetApp storageportfolio vernieuwd

NetApp verstevigt banden met datacenterpartners

Cisco-topman Chambers verdient het dubbele

'EMC en NetApp gaan het meest profiteren'

NetApp integreert met VMware vCloud Director

Cisco boekt solide cijfers in voorzichtige markt

NetApp SANscreen 6.0 voor betere storage efficiency

NetApp sluit zijn boekjaar goed af

NetApp levert nieuwe storagedienst

VMware koopt beheerleveranciers Ionix en RTO

Partners redden winst van NetApp


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-27T15:15:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.