Managed hosting door True

Proact stelt NetApp Cloud gratis open voor trials

Storagedienstverlener Proact heeft zijn NetApp-gebaseerde cloudoplossing opengesteld voor organisaties die willen onderzoeken of deze oplossing bij hen past. Ze kunnen deze nu voor twee maanden gratis proberen zonder enige verplichtingen. Het NetApp on-demand platform kan gebruikt worden door klanten om data te repliceren, archiveren of back-uppen vanaf hun primaire NetApp-omgeving op eigen locatie naar het Proact-datacenter.

Het centrale NetApp-systeem is gebaseerd op de multi-tenancy gedachte waarbij virtuele NetApp-systemen worden aangemaakt op een centraal hardwareplatform. Op die manier krijgt elke klant een 'eigen' NetApp-filer die zich ook als zodanig in het netwerk van de klant gedraagt. Organisaties profiteren volgens Proact op die manier van afrekening naar verbruik, flexibiliteit en hoge beschikbaarheid op een externe locatie, waarbij de dienstverlening vanzelfsprekend is gebaseerd op een SLA.

Proact's cloud strekt zich over meerdere landen uit en is al operationeel in Nederland, Zweden en Denemarken. Klanten in Nederland kunnen twee maanden gratis gebruikmaken van de dienst om deze uit te proberen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Proact

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-02T10:24:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.