EMC vereenvoudigt e-mailopslag Exchange Server

Dit artikel delen:

EMC brengt een nieuw totaalpakket waarmee middelgrote organisaties hun e-mail in een Microsoft Exchange Server-omgeving goedkoper en efficiënter kunnen beheren. De nieuwe EMC Express Solution for E-Mail is de eerste uit een reeks EMC Express Solutions, die hardware, software en diensten omvatten.

Met EMC Express Solution for E-Mail kunnen bedrijven de e-mails van enkele honderden tot duizenden e-mailgebruikers jarenlang bewaren en beheren op een opslagsysteem in een netwerk. Dat gebeurt automatisch volgens vooraf bepaalde richtlijnen. De nieuwe oplossing verhoogt de efficiëntie van mailbeheer, terwijl de productiviteit van de eindgebruiker groter wordt en de beheerkosten van de Microsoft Exchange Server-opslag tot 30 procent lager komt te liggen.
 
"Middelgrote bedrijven die groeien, staan voor dezelfde problemen als grote ondernemingen bij het beheer van hun Microsoft Exchange Server-omgevingen", aldus David Goulden, verantwoordelijk voor EMC's Customer Operations. "Deze middelgrote bedrijven beschikken echter meestal niet over een grote it-afdeling en een ruim budget. EMC Express Solution for E-Mail biedt hun nu een betaalbaar, eenvoudig te installeren pakket voor geautomatiseerd beheer, gelaagde opslag en geïntegreerde archivering.
 
Het nieuwe pakket omvat onder meer Clariion met fibre channel-drives, ata-drives en replicatiesoftware. Om de mail efficiënter te beheren door bijvoorbeeld oude e-mails te comprimeren en op te slaan op goedkopere drives is Legato Email Xtender Archive Edition-software ingebouwd. Replication Manager/SE (RM/SE)-software automatiseert Clariion-gebaseerd replicatiebeheer om het maken van back-ups en het recovery-proces te versnellen. Tot slot vormt Exchange Accelerator Service een onderdeel van het pakket, voor een snelle en betrouwbare installatie van Microsoft Exchange Server-omgevingen. Deze dienst wordt geleverd door de partners van EMC.
 
Overigens biedt EMC zijn klanten vanaf eind 2004 de mogelijkheid om complete installaties te bekijken in Microsoft Technical Centers (MTC's) op zes locaties in Noord-Amerika en Europa.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-23T13:05:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.