Aprycus breidt capaciteit Target-project uit

Deal

Ict-dienstverlener Aprycus gaat de capaciteitsuitbreiding van het Target-project verzorgen. Het gaat om de levering van opslagsystemen, servers en netwerkapparatuur. Target is het grootste publiek-private ict-project in Nederland. Het expertisecentrum Target is een samenwerking tussen de Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG, astronomisch centrum OmegaCEN, stichting Astron, Target Holding, IBM, Nspyre (voorheen Task24), Oracle en Heeii.

Het Target-project is in 2009 van start gegaan en beoogt het bouwen van een duurzaam economisch kenniscluster van intelligente sensornetwerkinformatiesystemen in Noord-Nederland. Centraal staat het opslaan en beheren van zeer grote hoeveelheden sensordata (groeiend naar tien petabytes) verspreid over verschillende locaties en systemen. Door een ‘state of the art-netwerk' en de gecombineerde kracht van deze systemen ontstaat een zeer snel opslagsysteem met een grote opslagcapaciteit en een enorme verwerkingscapaciteit.

Aprycus

Als kennisorganisatie heeft Aprycus zich gespecialiseerd in servicemanagement, storagemanagement, virtualisatie, gegevensbeveiliging en het automatiseren van systeem- en netwerkbeheer. Het productportfolio omvat hardware, software, diensten en educatie. Aprycus is IBM Premier Partner, IBM Tivoli Partner (AAA), LSI Service Partner en Blade Networks Business Partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

TASK24 heet sinds 1 januari jongstleden NSPYRE

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-27T10:24:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.