Managed hosting door True

ETTU levert Sharepoint-oplossing aan TU Delft

 

De TU Delft gaat nog dit jaar gebruikmaken van het eConnect Kennis- en Communicatie Portaal van Sharepoint-specialist ETTU. De eConnect-productlijn van ETTU bestaat uit gebruikersvriendelijke portalen, oplossingen en webonderdelen op het Sharepoint-platform.

De afgelopen jaren heeft het delen van kennis en informatie een enorme vlucht genomen binnen de TU Delft. 'TU Delft was op zoek naar een standaard oplossing die de samenwerking en de uitwisseling van documenten, ook met andere universiteiten, ondersteunt', zegt Karel van der Lelij, projectmanager van de TU Delft. 'Daarnaast was de bevordering van interne uitwisseling van informatie en kennis een belangrijk aandachtspunt. Omdat al gebruik werd gemaakt van Sharepoint had een oplossing die op deze technologie is gebaseerd de voorkeur. Het eConnect Kennis- en Communicatie Portaal past bij die behoefte. Met deze oplossing beschikken we over een kant-en-klaar Sharepoint-intranet dat kostbaar maatwerk overbodig maakt. Bovendien kunnen nieuwe functionaliteiten eenvoudig toegevoegd worden, zodat we het portaal ook kunnen aanpassen naar de wensen van de medewerkers en het management.'

Eind dit jaar zal het Kennis- en Communicatie Portaal geïmplementeerd worden en de verwachting is dat in de loop van 2013 de eerste afdelingen gaan werken met het portaal. Uiteindelijk zullen ruim vijfduizend medewerkers gebruik gaan maken van het Sharepoint-portaal.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4542342). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×